AK Kütüphanede “15 Temmuz Şehitleri Anısına” Oluşturulan Bölümün Açılışı Yapıldı

Ar-Ge Başkanlığı’nın koordinasyonuyla, “15 Temmuz Şehitleri Anısına” oluşturulan bölüm, 21 Eylül 2016 tarihinde AK Parti Genel Merkez 4. Katta bulunan AK Kütüphanede Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın ve şehit ailelerimizin katılımı ile açılmıştır.

Başbakan Yıldırım açılış konuşmasında, 15 Temmuz’un Türkiye’nin 79 milyon vatan evladının kahramanlık destanı olduğunu söylemiştir. Şehitlerimizin asla unutulmayacağını ve onların hatıralarını yaşatarak emanetlerine sahip çıkılacağını bildirmiştir.

Ayrıca, Başbakan FETÖ ile mücadele eden ve hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler dilemiş ve vatandaşlarımızın gösterdiği dayanışma ve sahiplenme duygusunun bu ülkenin en büyük gücü olduğunu dile getirmiştir.

Açılış konuşması sonrasında; şehit ailelerinin çocuklarıyla beraber kurdele kesilerek açılış yapılmıştır.

Ardından 32 ailemize ait 53 özel eşya ve hikâyeleri anlatılmış, akıllı ekrandan darbe gününe ait fotoğraflar, gazete manşetleri, dergiler, kitaplar, videolar ve şehitlerimiz hakkında bilgiler gelen konuklarla paylaşılmıştır. Anı defterimize şehit yakınlarımız duygularını yazmıştır.

Şehit ailelerimizden, şehitlerimize ait özel eşyalar gelmeye devam etmektedir. Mekânları cennet olsun.